O nama

Profil tvrtke

U prilikama kada na velikim i malim tržištima veliki izazov predstavlja nabava kvalitetnih limova za lasersko rezanje KASTEEL INDUSTRY d.o.o. prepoznaje potencijal vlastite vizije te se usmjerava na nabavu visokokvalitetnih metala za lasersko rezanje.

Osnivači tvrtke dolaze u Hrvatsku i biraju hrvatsko tržište za svoje poslovanje jer prepoznaju potrebu za uslugom ponude kvalitetne usluge, kompetentnog pristupa suradnji i pouzdanog partnera za nabavu metala za lasersko rezanje.

Okupivši tim kompetentnih i iskusnih stručnjaka, usmjerili smo se na formiranje čvrste suradnje s inozemnim dobavljačima koji mogu osigurati vrhunsku kvalitetu, ali i dugoročno sigurnu ispostavu metala za lasersko rezanje.

Upravo u realizaciji strateških partnerstava s najrelevantnijim proizvođačima u industriji gradimo snažno uporište kako bismo svim svojim klijentima zajamčili isporuku visokokvalitetnih limova za lasersko rezanje uvijek u zadanim rokovima.

Svi naši proizvodi imaju certifikat 3.1.

O nama Kasteel Industry

Naša vizija

Okupili smo tim vodećih stručnjaka u području nabave visokokvalitetnih metala za Vaše poslovanje. Pritom se oslanjamo na najpouzdanije i najbolje dobavljače iz inozemstva kako bismo Vam isporučili najkvalitetnije materijale na tržištu.

 

Naša misija

Misao vodilja u našem poslovanju zadovoljni su partneri koji povjerenje grade temeljem izvrsnosti usluge koju pružamo. Isporuka najboljih materijala od pouzdanih inozemnih dobavljača i to u dogovorenom roku – naš je imperativ. Osvijestivši ključne potrebe svojih klijenata, radimo s ciljem uspješnog ostvarenja njihovih poslovnih rezultata.

 

Ključna silnica našeg poslovanja je jamstvo kvalitete, od prvoga dana. Upravo zato biramo najiskusnije i najkompetentnije inozemne partnere koji su sinonim izvrsnosti u našoj branši.

Odabir visokokvalitetnih proizvoda prepuštamo timu svojih stručnjaka koji imaju vrijedno inozemno iskustvo i stručna znanja u području nabave, obrade i prodaje različitih vrsta metala.

Naša prednost krije se u snažnoj usmjerenosti ka izvrsnosti. U skladu s time okupili smo tim iskusnih stručnjaka u branši koji ostvaruju vrijedne kontakte s vodećim stručnjacima u inozemstvu i tako na hrvatsko tržište plasiraju vrhunski proizvod i uslugu. Naš ključni cilj su zadovolji klijenti koji nam s povjerenjem prepuštaju segment nabave sirovina u vlastitome poslovanju.

O nama Kasteel Industry

Nabavu visokokvalitetnih metala za lasersko rezanje prepustite nama.

Ove stranice koriste kolačiće. Nastavkom pregledavanja stranica, suglasni ste sa korištenjem kolačića.